Huse

CHAMPAGNE HUSENE

Paul-Etienne Saint Germain er et glamourøst og moderne Champagne hus, beliggende på den skønne Avenue de champagne i Epernay, grundlagt af Agnés og Jean-Michel Lagneau.

Efter mere end 20 år i Champagne industrien (herunder LVMH) opfyldte Jean-Michel sin drøm og skabte med sin kone Agnés sit eget Champagne brand, Paul-Etienne Saint Germain, som en hyldest til deres børn, Pauline og Etienne.

Champagnen fremstilles på druer fra Chardonnay og Pinot Noir Grands Cru marker fra udvalgte marker i byerne Cramant, Avize, Ambonnay og Verzenay.

Der hersker ingen tvivl om, at Paul-Etienne Saint Germain er skabt af kærlighed og lidenskab som Agnès og Jean-Michel Lagneau har for området Epernay, deres rige vinavlskultur og familiens historie. Man øjner med det samme den store passion, de begge har for deres hus og deres utrolig velsmagende og unikke champagne. En af hemmelighederne til den flotte smag ligger i den malolaktiske gæring af syren i vinen, Læs: Den sure og skarpe æblesyre bliver ved hjælp af mælkesyrebakterier omsat til mere moden og mindre sur mælkesyre. Den samme proces bruges stort set til alle rødvine.

Denne proces gør Champagnen mere rund, blød og fyldig uden at miste sin klare drue smag.

Agnès og Jean-Michel Lagneau er en sand fornøjelse af møde.

Husets Champagner kan findes på Michelin restauranter såvel som Chateau Relais hotel kæden.

Edouard Brun er et lille familieejet champagne hus placeret i den prestigefyldte Grand Cru landsby Aÿ. Brun producerer omkring 250.000 flasker årligt fra deres otte hektar vinmarker. Familiens vinmarker omkring Aÿ er alle klassificeret Grands Crus og er kernen i husets fremstilling og produktion af smagfuld Champagne.

Alle Pinot Noir druer lagres i neutrale egetønder, en tradition hos Brun, med henblik på at tillade en moderat iltudveksling frem for klare egetegn i smagen. Dette bidrager til den rige, afrundede smag, der kendetegner Brun.

Huset blev grundlagt af Edouard Brun, søn af en tøndefabrikant, i 1898. Ejendommen er nu ejet af familien Delescot, med anden generation Emmanuel og Philippe Delescot, der leder dyrkning, vinfremstilling og forvaltning.

Brun fragter tønder til og fra kældrene ved hjælp af den 100 år gamle elevator.

Årets 2017 høst af Pinot Noir lagres på egetønder i mindst 8 måneder.

Hugues Godmé er den femte generation i sin familie til at producere champagne i Verzenay. Han ejer 11 hektarer fordelt på 80 forskellige marker i fem byer i den nordlige del af Montagne de Reims som producerer ca 100.000 flasker om året.

For Hugues Godmé er driften af en professionel vingård den vigtigste faktor for at bestemme kvaliteten i glasset: "Fra det tidspunkt jeg ser druen på vinstokken, kan jeg forestille mig, hvordan champagnen vil smage."

Han har længe været afhængig af økologiske teknikker, idet han observerede, at druer dyrket ifølge økologiske principper udvikles mere fuldt ud end de nærliggende konventionelle vinproducenter idet vinstokkene skubber deres rødder dybere og dermed skaber højere koncentrationer, mere surhed og en fantastisk mineralitet. Godmés ejendom fik sin økologiske certificering i 2013.

Godmé er en af ​​de få producenter i det nordlige Montagne de Reims for at lykkes i at skabe champagne med stor kompleksitet, dybde og udtryksevne.



Hugues Godme står for hele produktionen, fra marken til selve fremstillingen.

De mange kældre er hugget ud i den kalk og kridt undergrunden består af.

CUVÉE

VIN IMPORT


CUVÉE er en nystartet Champagne webshop, hvis mål er at sælge spændende kvalitets Cuveér til den helt rigtige pris.

Kundeservice



Man - Fre: 10:00 - 16:00                     

Levering:    2-5 dage

© Copyright. All Rights Reserved.

Kontakt/Admin



E-mail: Contact@cuvee.dk

Tlf: +45 28 15 65 53

Strandvejen 130a, 7120 Vejle Øst

CVR: 29634483